MENÚ 24/04  català/español/english
   PRIMERS                                                                                                                                                                                                             
Amanida verda amb vinagreta de menta
Crema tèbia de carbassa
Macarrons amb verdures i tomàquet
SEGONS
Hamburguesa casolana de vedella amb puré de patates
Filet de Sorell del dia, de la Llotja, al forn amb patates en salsa verda
Carxofes rostides amb romesco
Risotto de xampinyons París amb formatge parmesà (supl 3€) 
Costella de porc rostida amb salsa casolana barbacoa i arròs a la farigola (supl 3€) 
12,50 €
Menú complert inclou un primer, un segon, postres una beguda i una ració de pa
Es pot pendre qualsevol dels plats del menú sol o alternat amb plats de la carta
                                   
PRIMEROS
Ensalada verde con vinagreta de menta
Crema tibia de calabaza
Macarrones con verduras y tomate
SEGUNDOS
Hamburguesa de ternera casera con puré de patatas
Filete de Jurel del día, de la Lonja, al horno con patatas en salsa verde
Alcachofas asadas con romesco
Risotto de champiñon París con queso parmesano (supl 3€)
Costilla de cerdo asada con salsa casera barbacoa y arroz al tomillo (supl 3€)
12'50€
El menú incluye un primero, un segundo,postre,una bebida y una ración de pan. 
Puede tomarse cualquier de nuestros platos del menú solo o combinado con los platos de la carta
                                   
STARTERS
Green salad with mint vinaigrette
Daily soup, today warm pumpkin cream 
Macaroni with vegetables and tomato
MAINS
Meat daily dish, today homemade beef burger with mashed potatoes
Fresh fish daily dish, today baked filet of horse mackerel with potatoes in green sauce
Roasted artichokes with romesco 
Paris mushroom risotto with parmesan cheese (suppl 3 €)
Roasted pork rib with homemade barbecue sauce and rice with thyme (suppl 3 €)
12,50 €
You can take any of our dishes from the menu alone or combined with other dishes on the menu
EL MENÚ A PLATS
Amanida 4,25€ ; Crema 4,50€; Macarrons 5,00€;
Hamburguesa 6,50€; Sorell 5'50€; Cartxofes 5,50€;
Risotto 9,75€; Costella 9,75€; Postres menú 2,25€
CARTA en català
Pa del forn Baluard
 mitges 
 racions 
AMANIDES      
Amanida verda, pipes de girasol i vinagreta de mel i mostassa antiga     9,50   5,00
Amanida de canonges,fruits secs,llesques de parmesà i reducció de módena     9,50
Amanida verda amb cartxofes i vinagreta de nabius   10,95
Tàrtar de remolatxa i advocat, ruca,emulsió de balsàmic i maionesa de curry   10,50
PLATS PER COMPARTIR
Tàrtar de tonyina Balfegó amb cruixent d'algues i maionesa de gingebre   17,50
Ravioli de carpaccio de rap, oli d'alfàbrega, tomàquets secs i farcit de crema d'alvocat   13,50   8,00
Llagostins  a la sal. Llotja de Barcelona.    14,95
"Zamburinyes" amb emulsió de gingebre i llima, llotja de Muxía   13,75   7,00
Musclos al vapor a la farigola llimonera     9,80
Navalles, cansalada ibèrica, cúrcuma fresca i coco    15,00
Croquetes de pollastre amb crema i cruixent de blat de moro (unitat 2,70)   10,80
Calamars a l'andalusa     9,90
Bunyols de calçot de calçots del nostre hort rostits amb romesco   10,00   6,00
Bacallà confitat, crema d’alls tendres i cruixent de pebrot de la Vera   17,75
Tonyina Balfegó de L’Ametlla de Mar amb saltat de gírgoles, poma i melmelada de bitxo   18,75
Daus de vedella saltats, cartxofes i reducció de vi ranci   15,60
ARROSSOS (mínim 2 persones)  Preu per persona
El nostre arròs del xef 2017 elaborat amb arròs fumat Carpier   18,90
Arròs fumat Carpier de verdures i ruca selvàtica   17,90
Arròs mar i muntanya de calamar i costella de porc Duroc esfilagarsada   17,95
Arròs negre   17,90
Fideuà   15,90
Si té alguna al·lèrgia o intolerància consulti amb els nostres cambrers
PREUS DE LA CARTA AMB IVA INCLÒS
10% SUPLEMENT DE TERRASSA NO INCLÒS
 MENU in english
Healthy and daily kitchen with the best choise of freshest products from our garden, local producers, fish market, Barceloneta market and more.
Baluard bread
 small 
 portion 
COLD STARTERS      
Green salad with sunflower seeds, honey and old mustard vinaigrette     9,50   5,00
Mâche salad with parmesan shavings, dry fruits and modena reduction      9,50
Green salad with artichokes and blueberry vinaigrette   10,95
Beetroot and avocado tartar, balsamic emulsion and curry mayonnaise   10,50
DISHES AND TAPAS
Balfegó tuna tartar with crispy seaweed and ginger mayonnaise   17,50
Monkfish carpaccio like a ravioli with basil oil, dried tomatoes and stuffed with alvocado cream    13,50   8,00
Red shrimp cooked with salt. Fish market Barcelona.    14,95
"Zamburiñas"(scallops) with ginger and lime vinaigrette.Market Muxía   13,75   7,00
Steam mussels with lemon thyme     9,80
Razor shell with iberian bacon, turmeric and coconut   15,00
Chicken croquettes with corn sauce and crispy ( unit 2,70)   10,80
Fried squid (Andalusian style) with lemon     9,90
Calçot fritters with this sweet onions from our garden with romesco sauce   10,00   6,00
Codfish confit served with garlic cream and crunchy paprika   17,75
"Balfegó Ametlla de Mar" tuna, green apple and mushrooms sauteed and chilli jam   18,75
Given beef sauteed, artichokes and wine reduction   15,60
PAELLA (2 people minimum order )  Price per person
Chef rice, make it with smoked Carpier rice   18,90
Smoked Carpier rice with vegetables and arugula   17,90
Sea and mountain rice with squid ,vegetables,  and shredded porc ribs   17,95
Black rice   17,90
Fideuà (noodles paella)   15,90
If you have any allergies or intolerance, consult our waiters please
MENU PRICES WITH VAT INCLUDED
10% SURCHARGE FOR TERRACE NOT INCLUDED
EL MENÚ A PLATOS
Ensalada 4,25€ ; Crema 4,50€; Macarrones 5,00€
Hamburguesa 6,50€; Jurel 5,50€; Alcachofas 5,50€;
Risotto 9,75€; Costilla 9,75€; Postre menú 2,25€;
 CARTA en español
Pan de la panaderia Baluard
 media  
 ración 
ENSALADAS      
Ensalada verde, pipas de girasol, vinagreta de miel y mostaza antigua     9,50   5,00
Ensalada de canónigos, frutos secos, parmesano y reducción de módena     9,50
Ensalada verde con alcachofas y vinagreta de arándanos   10,95
Tartar de remolacha y aguacate, emulsión de balsámico y mayonesa de curry   10,50
PLATOS PARA COMPARTIR
Tartar de atún Balfegó con crujiente de algas y mayonesa de jengibre   17,50
Ravioli de carpaccio de rape con aceite de albahaca, tomates secos y relleno de crema de aguacate    13,50   8,00
Langostinos la sal. Lonja de Barcelona. F.C.    14,95
Zamburiñas con emulsión de gengibre y lima, lonja de Muxía    13,75   7,00
Mejillones al vapor al tomillo limonero     9,80
Navajas, panceta ibérica, cúrcuma fresca y coco   15,00
Croquetas de pollo de la casa con crema y crujiente de maíz (unidad 2,70)   10,80
Calamares a la andaluza      9,90
Buñuelos de calçot de nuestro huerto asados con romesco   10,00   6,00
Bacalao confitado, crema de ajos tiernos y crujiente de pimentón de la Vera   17,75
Atún Balfegó Ametlla de Mar con salteado de manzana, setas y mermelada de guindilla   18,75
Dados de ternera salteados, alcachofas y reducción de vino rancio   15,60
PAELLAS (mínimo 2 personas)  Precio por persona
Nuestro arroz del chef 2017 elaborado con arroz ahumado Carpier   18,90
Arroz ahumado Carpier de verduras y rúcula   17,90
Arroz de mar y montaña con calamar y costilla mechada Duroc   17,95
Arroz negro   17,90
Fideuá   15,90
Si tiene alguna alergia o intolerancia consúltenos
PRECIOS DE LA CARTA CON IVA INCLUIDO
10% SUPLEMENTO DE TERRAZA NO INCLUIDO