Menú de migdia de 13:00 a 15:30 de dimarts a divendres no festius
MENÚ 22/06  català/español/english
   PRIMERS                                                                                                                                                                                                             
Amanida amb xampinyons confitats amb herbes provençals i vinagreta de préssec 
Gaspatxo de síndria
Cigrons amanits amb entrebancs d'hortalises i vinagreta de poma àcida
SEGONS
Tires de pollastre arrebossat amb puré cítric de patates
Sardines del dia, de la Llotja, al forn amb amanida d'arròs i maionesa de gingebre
Carbassons farcits amb hortalises, gingebre, sèsam i acompanyat d'amanida
Pastís de carn amb puré de patates gratinat
Risotto d'espàrrecs bladers i formatge parmesà (supl 3€) 
Braó rostit amb llunes de patata fregides
12,50 €
Menú complert inclou un primer, un segon, postres de beguda aigua i una ració de pa
Es pot pendre qualsevol dels plats del menú sol o alternat amb plats de la carta
Preu amb IVA inclòs. 10% suplement de terrassa no inclòs
                                   
PRIMEROS
Ensalada verde con champiñones confitados y vinagreta de melocotón de viña
Gazpacho de sandía 
Garbanzos aliñados con tropezones de hortalizas y vinagreta de manzana ácida
SEGUNDOS
Tiras de pollo rebozado con puré cítrico de patatas
Sardinas del día, de la Lonja, al horno con ensalada de arroz con mayonesa de jengibre
Calabacines rellenos de hortalizas, jengibre y sésamo con bouquet de ensalada
Pastel de carne con puré gratinado
Risotto con esparragos trigueros y queso parmesano (supl 3€)
Codillo asado con lunas de patata fritas
12'50€
El menú incluye un primero, un segundo,postre, de bebida agua y una ración de pan. 
Puede tomarse cualquier de nuestros platos del menú solo o combinado con los platos de la carta
Precio con IVA incluido. 10% suplemento en terraza no incluido
                                   
STARTERS
Green salad with mushrooms and vineyard peach vinaigrette
Soup daily dish, today watermelon Gazpacho
Chickpeas salad seasoned with vegetables and acid apple vinaigrette
MAINS
Chicken fingers with citrus mashed potatoes
Fresh fish daily dish, today baked sardines with rice salad with ginger mayonnaise
Zucchini stuffed with vegetables, ginger, sesame and salad aside
Meatloaf with gratin puree
Risotto with wild asparagus and parmesan cheese (suppl 3 €)
Roasted pork knuckle knuckle with fried potatoes
12,50 €
You can take any of our dishes from the menu alone or combined with other dishes on the menu
Prices with VAT included. 10% Surcharge for terrace not included
EL MENÚ A PLATS
Amanida 4,25€ ; Gaspatxo síndria 4,50€; Cigrons 5,00€;
Pollastre 6,50€; Sardines 5'50€; Carbassó 5'50€; Pastís de carn 6,50€;
Risotto 9,75€; Braó 6,50€; Postres menú 2,25€
CARTA en català
Pa del forn Baluard
 mitges 
 racions 
AMANIDES      
Amanida verda, pipes de girasol i vinagreta de mel i mostassa antiga     9,50   5,00
Amanida de canonges, fruits secs, llesques de parmesà i reducció de módena     9,50
Tàrtar de remolatxa i advocat, ruca,emulsió de balsàmic i maionesa de curry   10,50
Amanida verda amb germinats, fulles d'herbes aromàtiques, maduixes i vinagreta de nabius   10,50
PLATS PER COMPARTIR
Tàrtar de tonyina Balfegó amb cruixent d'algues i maionesa de gingebre   17,50
Ravioli de carpaccio de rap, oli d'alfàbrega, tomàquets secs i farcit de crema d'alvocat   13,50   8,00
Sardines en escabetx suau de cítrics     7,60
Seitons de la Llotja a l'andalusa     8,80   5,00
Anemones en tempura amb reducció de vi  negre del Montsant i llima   14,20
Gambeta blanca petita a l'andalusa      9,60
Navalles, cansalada ibèrica, cúrcuma fresca i coco    15,00
Llagostins  a la sal. Llotja de Barcelona.    14,95
"Zamburinyes" amb emulsió de gingebre i llima, llotja de Muxía   13,75   7,00
Musclos al vapor a la farigola llimonera     9,80
Croquetes de pollastre amb crema i cruixent de blat de moro (unitat 2,70)   10,80
Bunyols de porro rostits amb romesco   10,00   6,00
Grissot al forn amb carbassó fumat, aire d´herba lluïsa,maduixes i yuzu   16,75
Bacallà confitat, crema d’alls tendres i cruixent de pebrot de la Vera   17,75
Tonyina Balfegó de L’Ametlla de Mar amb saltat de gírgoles, poma i melmelada de bitxo   18,75
Daus de vedella saltats, espàrrec blader i reducció de vi ranci   15,60
ARROSSOS (mínim 2 persones)  Preu per persona
El nostre arròs del xef 2017 elaborat amb arròs fumat Carpier   18,90
Arròs fumat Carpier de verdures i ruca selvàtica   17,90
Arròs mar i muntanya de calamar i costella de porc Duroc esfilagarsada   17,95
Arròs negre   17,90
Fideuà   15,90
Si té alguna al·lèrgia o intolerància consulti amb els nostres cambrers
PREUS DE LA CARTA AMB IVA INCLÒS
10% SUPLEMENT DE TERRASSA NO INCLÒS
 MENU in english
Healthy and daily kitchen with the best choise of freshest products from our garden, local producers, fish market, Barceloneta market and more.
Baluard bread
 small 
 portion 
COLD STARTERS      
Green salad with sunflower seeds, honey and old mustard vinaigrette     9,50   5,00
Mâche salad with parmesan shavings, dry fruits and modena reduction      9,50
Beetroot and avocado tartar, balsamic emulsion and curry mayonnaise   10,50
Green salad with sprouts, aromatic leaves, strawberries and blueberry vinaigrette   10,50
DISHES AND TAPAS
Balfegó tuna tartar with crispy seaweed and ginger mayonnaise   17,50
Monkfish carpaccio like a ravioli with basil oil, dried tomatoes and stuffed with alvocado cream    13,50   8,00
Pickled citric sardines      7,60
Andalusian style Local fish market anchovies      8,80   5,00
Sea anemones in tempura with red wine reduction   14,20
Small shrimp fries (andalusian style)     8,20
Razor shell with iberian bacon, turmeric and coconut   15,00
Red shrimp cooked with salt. Fish market Barcelona.    14,95
"Zamburiñas"(varigated scallops) with ginger and lime dressing. Muxía   13,75   7,00
Steam mussels with lemon thyme     9,80
Chicken croquettes with corn sauce and crispy ( unit 2,70)   10,80
Leek fritters with this sweet onions from our garden with romesco sauce   10,00   6,00
Rudderfish with smoked zucchini, lemon verbena air, strawberries and yuzu   16,75
Codfish confit served with garlic cream and crunchy paprika   17,75
"Balfegó Ametlla de Mar" tuna, green apple and mushrooms sauteed and chilli jam   18,75
Given beef sauteed, green asparagus and wine reduction   15,60
PAELLA (2 people minimum order )  Price per person
Chef rice, make it with smoked Carpier rice   18,90
Smoked Carpier rice with vegetables and arugula   17,90
Sea and mountain rice with squid ,vegetables,  and shredded porc ribs   17,95
Black rice   17,90
Fideuà (noodles paella)   15,90
If you have any allergies or intolerance, consult our waiters please
MENU PRICES WITH VAT INCLUDED
10% SURCHARGE FOR TERRACE NOT INCLUDED
EL MENÚ A PLATOS
Ensalada 4,25€; Gazpacho de sandía 4,50€; Garbanzos 5,00€
Pollo 6,50€; Sardinas 5,50€; Calabacín 5,50€; Pastel de carne 6,50€;
Risotto 9,75€; Codillo 6,50€; Postre menú 2,25€;
 CARTA en español
Pan de la panaderia Baluard
 media  
 ración 
ENSALADAS      
Ensalada verde, pipas de girasol, vinagreta de miel y mostaza antigua     9,50   5,00
Ensalada de canónigos, frutos secos, parmesano y reducción de módena     9,50
Tartar de remolacha y aguacate, emulsión de balsámico y mayonesa de curry   10,50
Ensalada verde con germinados, hojas de aromáticas, fresas y vinagreta de arándanos   10,50
PLATOS PARA COMPARTIR
Tartar de atún Balfegó con crujiente de algas y mayonesa de jengibre   17,50
Ravioli de carpaccio de rape con aceite de albahaca, tomates secos y relleno de crema de aguacate    13,50   8,00
Sardinas en escabeche suave cítrico     7,60
Boquerones de Lonja a la andaluza     8,80   5,00
Anémonas en tempura con reducción de vino tinto del Montsant y lima   14,20
Gambita blanca a la andaluza     9,60
Navajas, panceta ibérica, cúrcuma fresca y coco   15,00
Langostinos la sal. Lonja de Barcelona.   14,95
Zamburiñas con emulsión de gengibre y lima, lonja de Muxía    13,75   7,00
Mejillones al vapor al tomillo limonero     9,80
Croquetas de pollo de la casa con crema y crujiente de maíz (unidad 2,70)   10,80
Buñuelos de puerro de nuestro huerto asados con romesco   10,00   6,00
Bacalao confitado, crema de ajos tiernos y crujiente de pimentón de la Vera   17,75
Negrita al horno con calabacín ahumado,aire de hierba luisa, fresas maceradas y perlas de yuzu   16,75
Atún Balfegó Ametlla de Mar con salteado de manzana, setas y mermelada de guindilla   18,75
Dados de ternera salteados, espárrago trigero y reducción de vino rancio   15,60
PAELLAS (mínimo 2 personas)  Precio por persona
Nuestro arroz del chef 2017 elaborado con arroz ahumado Carpier   18,90
Arroz ahumado Carpier de verduras y rúcula   17,90
Arroz de mar y montaña con calamar y costilla mechada Duroc   17,95
Arroz negro   17,90
Fideuá   15,90
Si tiene alguna alergia o intolerancia consúltenos
PRECIOS DE LA CARTA CON IVA INCLUIDO
10% SUPLEMENTO DE TERRAZA NO INCLUIDO