Ja tenim a punt el
We have prepared the
Ja tenemos a punto el
Menú de Nadal  Christmas menu Menú de Navidades
Local en exclusiva
El preu a consultar segons el nombre
de comensals.
Grups des de 15 a 40 persones

Exclusive venue
The price, check according to the number
of diners
Groups from 15 to 40 people
Local en exclusiva
El precio, consultar según el número
de comensales.
Grupos desde 15 a 40 personas

  MENÚ de Dijous 23/11 Lunch Thursday 23/11 MENÚ  Jueves 23/11
   PRIMERS                                                                                                                                                                                                              STARTERS PRIMEROS
Amanida verda amb vinagreta de iogurt i daus de cogombre Daily green salad, today with cucumber dices and yogurt vinaigrette 4,25 € Ensalada verde con vinagreta de yogur y dados de pepino
Crema de remolatxa amb cordó cremós de làctics Daily soup, today beetroot cream 4,50€ Crema de remolacha con cordón cremoso láctico
Fideuà de verdures i pollastre amb all i oli Noodles chicken and vegetables paella dish with garlic mayonnaise 5,00€ Fideuá de verduras y pollo con alioli
SEGONS MAINS SEGUNDOS
Galta de porc rostida amb patates al forn i crema agre Meat daily dish, today roasted pork cheek dish 6,50€ Carrillada de cerdo asada con patatas al horno con crema agria
Sardines del dia, de la llotja, al forn amb cous cous amb taronja i olives negres  Fresh fish daily dish sardines with cous cous with orange and black olives  5,50€ Sardinas del día, de la Lonja, con cous cous con naranja y aceitunas negras
Roques de coliflor gratinada amb formatge i betxamel Rocks of cauliflower gratin with cheese and bechamel 5,5 Rocas de coliflor gratinadas con queso y bechamel
Hamburguesa casolana de vedella amb patates al forn Meat daily dish, today homemade beef burger with potatoes 6,50€ Hamburguesa casera de ternera con patatas al horno
Risotto de xampinyons Paris i formatge parmesà (supl 3€) Mushroom risotto with parmesan cheese 9,75€ Risotto de champiñón París y queso parmesano (supl 3€) 
Fingers de pollastre rebossats amb toc cítric i arròs pilaf  Chicken fingers with citric flavour and rice 6,50€ Fingers de pollo rebozados con toque cítrico y arroz pilaf
12,50 € 12'50€
Menú complert inclou un primer, un segon, postres una beguda i una ració de pa Menu desert 2,25€ El menú incluye un primero, un segundo,postre,una bebida y una ración de pan
EL MENÚ A PLATS Healthy and daily kitchen with the best choise of freshest products from our garden, local producers, fish market, Barceloneta market and more. EL MENÚ A PLATOS
Amanida  4,25€ ; Crema 4,50€;  Fideuà 5,00€;  Ensalada 4,25€ ; Crema 4,50€; Fideuá 5,00€; 
Galta 6,50; Sardines 5,50€; Coliflor 5,50€; Hamburguesa 6,50€; Carrillada  6,50€; Sardinas 5,50€; Coliflor 5,50€; Hamburguesa 6,50€;
Fingers de pollastre 6,5€; Risotto 9,75€; Fingers de pollo 6,50€; Costilla 9,75€; Risotto 9,75€; 
Postres menú 2,25€ Postre menú 2,25€
CARTA  MENU  CARTA 
Pa del forn Baluard Baluard bread Pan de la panaderia Baluard
 mitges   small   media  
 racions   portion   ración 
AMANIDES       COLD STARTERS       ENSALADAS      
Amanida verda, pipes de girasol i vinagreta de mel i mostassa antiga    8,66  5,00 Green salad with sunflower seeds, honey and old mustard vinaigrette    8,66   5,00 Ensalada verde, pipas de girasol, vinagreta de miel y mostaza antigua    8,66  5,00
Amanida de canonges,fruits secs,llesques de parmesà i reducció de módena    8,95 Mâche salad with parmesan shavings, dry fruits and modena reduction     8,95 Ensalada de canónigos, frutos secos, parmesano y reducción de módena    8,95
Amanida verda amb cartxofes en tres textures i vinagreta de nabius  10,93 Green salad with artichokes in three textures and blueberry vinaigrette  10,93 Ensalada verde con alcachofas en tres texturas y vinagreta de arándanos  10,93
Tàrtar de remolatxa i advocat, ruca,emulsió de balsàmic i maionesa de curry  10,50 Beetroot and avocado tartar, balsamic emulsion and curry mayonnaise  10,50 Tartar de remolacha y aguacate, emulsión de balsámico y mayonesa de curry  10,50
PLATS DISHES PLATOS
Ravioli de carpaccio de rap, oli d'alfàbrega, tomàquets secs i farcit de crema d'alvocat  13,40  8,00 Monkfish carpaccio like a ravioli with basil oil, dried tomatoes and stuffed with alvocado cream   13,40   8,00 Ravioli de carpaccio de rape con aceite de albahaca, tomates secos y relleno de crema de aguacate   13,40  8,00
Tàrtar de tonyina Balfegó amb cruixent d'algues i maionesa de gingebre  17,25 Balfegó tuna tartar with crispy seaweed and ginger mayonnaise  17,25 Tartar de atún Balfegó con crujiente de algas y mayonesa de jengibre  17,25
"Zamburinyes" amb emulsió de gingebre i llima, llotja de Muxía  13,60  7,00 "Zamburiñas"(scallops) with ginger and lime vinaigrette.Market Muxía  13,60   7,00 Zamburiñas con emulsión de gengibre y lima, lonja de Muxía   13,60  7,00
Musclos al vapor a la farigola llimonera    9,60 Steam mussels with lemon thyme    9,60 Mejillones al vapor al tomillo limonero    9,60
Navalles, cansalada ibèrica, cúrcuma fresca i coco   15,00 Razor shell with iberian bacon, turmeric and coconut  15,00 Navajas, panceta ibérica, cúrcuma fresca y coco  15,00
"Bunyols de calçot" de porro rostit i acompanyats de romesco  10,00  6,00 "Calçot style" leek fritters with romesco sauce  10,00   6,00 Buñuelos de puerro asados de nuestro huerto con romesco  10,00  6,00
Calamars a l´andalusa amb llimona    9,84 Fried Squid (Andalusian style) with lemon    9,84 Calamares a la andaluza con limón    9,84
Croquetes de pollastre amb crema i cruixent de blat de moro (unitat 2,70)  10,80 Chicken croquettes with corn sauce and crispy ( unit 2,70)  10,80 Croquetas de pollo de la casa con crema y crujiente de maíz (unidad 2,70)  10,80
Bacallà confitat, crema d’alls tendres i cruixent de pebrot de la Vera  17,00 Codfish confit served with garlic cream and crunchy paprika  17,00 Bacalao confitado, crema de ajos tiernos y crujiente de pimentón de la Vera  17,00
Tonyina Balfegó de L’Ametlla de Mar amb saltat de gírgoles, poma i melmelada de bitxo  18,00 "Balfegó Ametlla de Mar" tuna, green apple and mushrooms sauteed and chilli jam  18,00 Atún Balfegó Ametlla de Mar con salteado de manzana, setas y mermelada de guindilla  18,00
Daus de vedella saltats, cartxofes i reducció de vi ranci  13,00 Given beef sauteed, artichokes and wine reduction  13,00 Dados de ternera salteados, alcachofas y reducción de vino rancio  13,00
ARROSSOS (mínim 2 persones)  Preu per persona PAELLA (2 people minimum order )  Price per person PAELLAS (mínimo 2 personas)  Precio por persona
El nostre arròs del xef 2017 elaborat amb arròs fumat Carpier  18,90 Chef rice, make it with smoked Carpier rice  18,90 Nuestro arroz del chef 2017 elaborado con arroz ahumado Carpier  18,90
Arròs fumat Carpier de verdures i ruca selvàtica  17,80 Smoked Carpier rice with vegetables and arugula  17,80 Arroz ahumado Carpier de verduras y rúcula  17,80
Arròs mar i muntanya de calamar i costella de porc Duroc esfilagarsada  17,90 Sea and mountain rice with squid ,vegetables,  and shredded porc ribs  17,90 Arroz de mar y montaña con calamar y costilla mechada Duroc  17,90
Arròs negre  16,05 Black rice  16,05 Arroz negro  16,05
Si té alguna al·lèrgia o intolerància consulti amb els nostres cambrers If you have any allergies or intolerance, consult our waiters please Si tiene alguna alergia o intolerancia consúltenos
PREUS DE LA CARTA AMB IVA INCLÒS MENU PRICES WITH VAT INCLUDED PRECIOS DE LA CARTA CON IVA INCLUIDO
10% SUPLEMENT DE TERRASSA NO INCLÒS 10% SURCHARGE FOR TERRACE NOT INCLUDED 10% SUPLEMENTO DE TERRAZA NO INCLUIDO