MENÚ 16/02
   PRIMERS                                                                                                                                                                                                             
Amanida verda amb col lombarda, taronja i fruits secs
Crema de verdures i tomàquet
Cigrons estofats d'hivern amb nyora, all, julivert i verdures
SEGONS
Butifarra del mercat de la Barceloneta amb trinxat de Cerdanya
Mòlleres del dia, de Llotja, a l'andalusa amb samfaina de pebrot, ceba i carbassó
Cartxofes rostides amb romesco
Estofat de vedella amb toc de romaní amb arròs blanc
Costella de porc amb salsa barbacoa i patates fregides (supl 3€)
12,50 €
Menú complert inclou un primer, un segon, postres una beguda i una ració de pa
Es pot pendre qualsevol dels plats del menú sol o alternat amb plats de la carta
                                   
PRIMEROS
Ensalada verde con col lombarda, naranja y frutos secos
Crema de verduras y tomate
Garbanzos estofados de invierno con ñora, ajo, perejil y verduras
SEGUNDOS
Butifarra del mercado de la Barceloneta con "trinxat de Cerdanya"
Fanecas del día, de Lonja, a la andaluza con pisto de cebolla, calabacín y pimientos
Alcachofas asadas con romesco
Estofado de ternera con toque de romero con arroz blanco
Costilla de cerdo con salsa barbacoa y patatas fritas(supl 3€)
12'50€
El menú incluye un primero, un segundo,postre,una bebida y una ración de pan. 
Puede tomarse cualquier de nuestros platos del menú solo o combinado con los platos de la carta
                                   
STARTERS
Green salad with red cabbage, orange and nuts
Daily soup, today vegetables and tomatoes cream
Winter stewed chickpeas with ñora (dried red pepper), garlic, parsley and vegetables
MAINS
Meat daily dish, today sausage with "trinxat" potato, cabbage and bacon dish
Fresh fish daily dish, today battered capelans with vegetables sautéed
Roasted artichokes with romesco
Beef stew with rosemarine perfume and white rice 
Pork rib with barbecue sauce and fried potatoes   (supl 3€)
12,50 €
You can take any of our dishes from the menu alone or combined with other dishes on the menu
EL MENÚ A PLATS
Amanida  4,25€ ; Crema 4,50€; Cigrons 5,00€;
Butifarra 6,50€; Mòlleres 5'50€; Cartxofes 5,50€; Estofat 6,50€; 
Costella 9,75€; Postres menú 2,25€
CARTA
Pa del forn Baluard
 mitges 
 racions 
AMANIDES      
Amanida verda, pipes de girasol i vinagreta de mel i mostassa antiga     9,50   5,00
Amanida de canonges,fruits secs,llesques de parmesà i reducció de módena     9,50
Amanida verda amb cartxofes en tres textures i vinagreta de nabius   10,95
Tàrtar de remolatxa i advocat, ruca,emulsió de balsàmic i maionesa de curry   10,50
PLATS PER COMPARTIR
Escabetx cítric de sardines     7,60
Tàrtar de tonyina Balfegó amb cruixent d'algues i maionesa de gingebre   17,50
Ravioli de carpaccio de rap, oli d'alfàbrega, tomàquets secs i farcit de crema d'alvocat   13,50   8,00
"Zamburinyes" amb emulsió de gingebre i llima, llotja de Muxía   13,75   7,00
Musclos al vapor a la farigola llimonera     9,80
Navalles, cansalada ibèrica, cúrcuma fresca i coco    15,00
Anemones en tempura amb reducció de vi  negre del Montsant i llima   14,20
"Bunyols de calçot" de porro rostit i acompanyats de romesco   10,00   6,00
Croquetes de pollastre amb crema i cruixent de blat de moro (unitat 2,70)   10,80
Bacallà confitat, crema d’alls tendres i cruixent de pebrot de la Vera   17,75
Tonyina Balfegó de L’Ametlla de Mar amb saltat de gírgoles, poma i melmelada de bitxo   18,75
ARROSSOS (mínim 2 persones)  Preu per persona
El nostre arròs del xef 2017 elaborat amb arròs fumat Carpier   18,90
Arròs fumat Carpier de verdures i ruca selvàtica   17,90
Arròs mar i muntanya de calamar i costella de porc Duroc esfilagarsada   17,95
Arròs negre   17,90
Fideuà   15,90
Si té alguna al·lèrgia o intolerància consulti amb els nostres cambrers
PREUS DE LA CARTA AMB IVA INCLÒS
10% SUPLEMENT DE TERRASSA NO INCLÒS
 MENU 
Healthy and daily kitchen with the best choise of freshest products from our garden, local producers, fish market, Barceloneta market and more.
Baluard bread
 small 
 portion 
COLD STARTERS      
Green salad with sunflower seeds, honey and old mustard vinaigrette     9,50   5,00
Mâche salad with parmesan shavings, dry fruits and modena reduction      9,50
Green salad with artichokes in three textures and blueberry vinaigrette   10,95
Beetroot and avocado tartar, balsamic emulsion and curry mayonnaise   10,50
DISHES AND TAPAS
Pickled citric sardines      7,60
Balfegó tuna tartar with crispy seaweed and ginger mayonnaise   17,50
Monkfish carpaccio like a ravioli with basil oil, dried tomatoes and stuffed with alvocado cream    13,50   8,00
"Zamburiñas"(scallops) with ginger and lime vinaigrette.Market Muxía   13,75   7,00
Steam mussels with lemon thyme     9,80
Razor shell with iberian bacon, turmeric and coconut   15,00
Sea anemones in tempura with red wine reduction   14,20
"Calçot style" leek fritters with romesco sauce   10,00   6,00
Chicken croquettes with corn sauce and crispy ( unit 2,70)   10,80
Codfish confit served with garlic cream and crunchy paprika   17,75
"Balfegó Ametlla de Mar" tuna, green apple and mushrooms sauteed and chilli jam   18,75
PAELLA (2 people minimum order )  Price per person
Chef rice, make it with smoked Carpier rice   18,90
Smoked Carpier rice with vegetables and arugula   17,90
Sea and mountain rice with squid ,vegetables,  and shredded porc ribs   17,95
Black rice   17,90
Fideuà (noodles paella)   15,90
If you have any allergies or intolerance, consult our waiters please
MENU PRICES WITH VAT INCLUDED
10% SURCHARGE FOR TERRACE NOT INCLUDED
EL MENÚ A PLATOS
Ensalada 4,25€ ; Crema 4,50€; Garbanzos 5,00€
Butifarra 6,50€; Fanecas 5,50€; Alcachofas 5,50€; Estofado 6,50€;
Costilla 9,75€; Postre menú 2,25€
 CARTA 
Pan de la panaderia Baluard
 media  
 ración 
ENSALADAS      
Ensalada verde, pipas de girasol, vinagreta de miel y mostaza antigua     9,50   5,00
Ensalada de canónigos, frutos secos, parmesano y reducción de módena     9,50
Ensalada verde con alcachofas en tres texturas y vinagreta de arándanos   10,95
Tartar de remolacha y aguacate, emulsión de balsámico y mayonesa de curry   10,50
PLATOS PARA COMPARTIR
Escabeche cítrico de sardinas      7,60
Tartar de atún Balfegó con crujiente de algas y mayonesa de jengibre   17,50
Ravioli de carpaccio de rape con aceite de albahaca, tomates secos y relleno de crema de aguacate    13,50   8,00
Zamburiñas con emulsión de gengibre y lima, lonja de Muxía    13,75   7,00
Mejillones al vapor al tomillo limonero     9,80
Navajas, panceta ibérica, cúrcuma fresca y coco   15,00
Anémonas en tempura con reducción de vino tinto del Montsant y lima   14,20
Buñuelos de puerro asados de nuestro huerto con romesco   10,00   6,00
Croquetas de pollo de la casa con crema y crujiente de maíz (unidad 2,70)   10,80
Bacalao confitado, crema de ajos tiernos y crujiente de pimentón de la Vera   17,75
Atún Balfegó Ametlla de Mar con salteado de manzana, setas y mermelada de guindilla   18,75
PAELLAS (mínimo 2 personas)  Precio por persona
Nuestro arroz del chef 2017 elaborado con arroz ahumado Carpier   18,90
Arroz ahumado Carpier de verduras y rúcula   17,90
Arroz de mar y montaña con calamar y costilla mechada Duroc   17,95
Arroz negro   17,90
Fideuá   15,90
Si tiene alguna alergia o intolerancia consúltenos
PRECIOS DE LA CARTA CON IVA INCLUIDO
10% SUPLEMENTO DE TERRAZA NO INCLUIDO